Kære Venstre medlemmer .

 

Så har vi igen taget hul på et nyt år , 2021

Et år som er begyndt, som 2020 sluttede, i skyggen af Covid19. Lad os håbe , at vi snart kan se bedring og bevæge os mod mere normale tilstande .

I Hodsager Venstre arbejder vi til stadighed for, at vi bliver hørt i samarbejdet i Kommuneforeningen i Herning Kommune.

Men det går nu meget godt, på trods af de udfordringer nedlukningen af landet medfører også i samarbejdet i Kommuneforeningen og generelt den bremse der er lagt på den almindelige mødestruktur. Vi håber snart , vi også kommer tilbage til normalen her.

Så er planlægningen hen imod valget til kommunalbestyrelsen i november, KV21,i fuld gang.

Det bliver på alle måder anderledes, da Venstre i Herning Kommune jo som bekendt stiller med en ny spidskandidat, nemlig Dorte West.

Det skal blive spændende af følge Dorte og alle de andre kandidater.

 

Så grundet den generelle nedlukning er vi nødsaget til, at udskyde afholdelsen af vore ordinære Generalforsamling , denne vil blive afholdt så snart det igen er muligt, at samles et fornuftigt antal medlemmer, mere herom på et sene tidspunkt.

 

MEN … på trods af, at vi ikke kan afholde Generalforsamlingen, hvor vi normalt ville vælge vores kandidat til kommunalvalget, skal vi have valgt en kandidat.

 

Hvis du har kendskab til en, som brænder for kommunalpolitik og kunne tænke sig at være Hodsager Venstres kandidat til KV21, hører vi gerne fra dig.

Kandidatforslag skal være formand Karsten Kiel i hænde senest søndag d. 14 februar kl. 12.00

Karsten kan kontaktes på hokkiel@gmail.com eller telefon 23663929

 

Ved flere kandidatforslag vil der blive afholdt opstillingsmøde mandag d.22 februar 2021

 

For at have mulighed for at stemme til opstillingsmøde, er det en forudsætning, at du har betalt kontingent for 2021. Du har fået tilsendt et girokort, hvis dette er bortkommet er det muligt at betale kontingentet på: https://venstre.membersite.dk

Her skal du gå ind under ”mine fakturaer”. Her kan betales med kreditkort.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen Hodsager Venstre .

Karsten Kiel hokkiel@gmail.com 23663929