Kære Venstre medlemmer .

 

 

 

Så har vi igen taget hul på et ny år .

Samtidig har vi sagt farvel til 2019 , som bød på mild sagt , både godt og mindre godt , set med

” Venstre øjne ”

I maj måned fik Venstre et fantastisk valg til EU , med en fremgang på ikke mindre end 4 mandater .

I juni måned kom så Folketingsvalget , som også bød på fremgang . Hvad der derefter skete omkring formand- og næstformands skifte , og den virak og negativ omtale af Venstre , ville vi nok alle helst have været foruden .

Vi håber at Venstres folketingsgruppe med formand Jacob Ellemann Jensen i spidsen sammen med Venstres bagland lykkes med at samle partiet , så vi kan begynde at tale om politik igen .

Det er og bliver det vigtigste .

 

Lokalt arbejder Venstre i Herning Kommune målrettet efter , at kommunen fortsat skal være et godt sted at bo . Der er selvfølgelig altid plads til forbedring , man skal jo aldrig hvile på laurbærrene .

Derfor er det vigtigt at vi som Venstre medlemmer og borgere i kommunen giver til kende , hvis vi ser problemer eller bare har gode input . Formanden og den øvrige bestyrelse er altid parat til at bringe spørgsmål eller problemstillinger videre til rette vedkommende .

Vores oplevelse er, at de folkevalgte i kommunen gerne modtager henvendelser og altid er parat til at gå i dialog med os om relevante emner .

Vi har også den direkte forbindelse til Venstres organisation i Herning Kommune , da Karsten som formand for Hodsager Venstre har sæde i Kommuneforeningens forretningsudvalg .

Så selv om vi er en lille vælgerforening , har vi alligevel fingeren på pulsen .

 

Som det nok er blevet bemærket , har du i slutningen af 2019 modtaget et girokort til betaling af kontingent.

Vi er fra Venstres Landsorganisation blevet opfordret til, at kontingentet fremover skal betales på denne måde . Din indbetaling af kontingent vil dog som altid indgå på Hodsager Venstres konto i Sparekassen Aulum .

Det er meget vigtigt for os at vi kan bevare Hodsager Venstre vælgerforening , en af kommunens mindste . Det gøres med din støtte og opbakning .

Det er selvfølgelig muligt at tilmelde girokortet til Betalingsservice .

 

 

 

 

 

Så er det igen tid for Generalforsamling ( se vedhæftede invitation),

mandag den 2 marts kl. 19.30 i Centerrummet , Hodsager Multicenter .

 

Du kan være med til at præge aftenens debat med emner der ligger dig på sinde .

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Bestyrelsen Hodsager Venstre .

 

Karsten Kiel hokkiel@gmail.com

23663929